Rolex

Rolex Submariner

Bent u op zoek naar een Rolex Submariner? De Rolex Submariner is een gewilde Rolex en werd voor het eerst in 1953 geïntroduceerd. De Submariner modellen vallen onder de sport uitvoeringen van Rolex. Deze Rolex Submariners zien er niet alleen sportief uit, maar zijn ook uitstekend geschikt onder water tot wel 300 meter diep. Bij HP Horlogerie bieden wij u momenteel een prachtige Rolex Submariner aan, namelijk de Rolex Submariner Date. Heeft u vragen over dit model of een van onze andere Rolex modellen? Neem dan gerust contact met ons op of kom gerust langs bij onze vestiging in Amsterdam.

Rolex Daytona – Rolex Submariner

Een ander model van Rolex dat valt onder de sportieve uitvoeringen, is de Rolex Daytona. De Rolex Daytona is destijds ontworpen voor de bestuurders van race auto’s. Met de Rolex Daytona kan de gereden ronde nauwkeurig worden gemeten en de gemiddelde snelheid worden berekend. De Rolex Daytona is wereldwijd een bekend en gewild model van Rolex. Bent u op zoek naar een Rolex Daytona? Neem dan contact met ons op.

Rolex Oyster Perpetual 

Wanneer u op zoek bent naar een klassiek model dat overal bij goed past, is de Rolex Oyster Perpetual zeker een aanrader. De Rolex Oyster Perpetual modellen waren de eerste horloges in de wereld die waterdicht waren. Door het klassieke ontwerp van de Rolex Oyster Perpetual, zijn deze modellen uitermate geschikt voor iedere gelegenheid. Momenteel hebben wij twee Rolex Oyster Perpetual modellen op voorraad, de Rolex Oyster Perpetual Deep-Sea en de Rolex Oyster Perpetual Date.

Rolex Datejust

Een ander klassiek Rolex model, is de Rolex Datejust. De Rolex Datejust werd in 1945 geïntroduceerd om het 40 jarige bestaan van Rolex te vieren. De Rolex Datejust was het eerste zelf windende horloge op de markt. Dankzij dit klassieke ontwerp, kan de Rolex Datejust dagelijks worden gedragen en is dus geschikt voor iedere gelegenheid. Bij HP Horlogerie kunt u terecht voor verschillende soorten Rolex Datejust horloges. Zo hebben wij de Rolex Datejust 36, Rolex Datejust II, Rolex Datejust 36mm en nog veel meer modellen. Heeft u vragen over een van deze modellen? Neem dan gerust contact met ons op.

Rolex Explorer

Bent u gek op reizen en avonturen opzoeken? Dan is de Rolex Explorer, zoals de naam al doet vermoeden, een geschikt horloge voor u. De Rolex Explore is ontworpen ter eerbetoon aan de eerste beklimming van de hoogste berg ter wereld. De Rolex Explorer is dan ook bestand tegen extreme omstandigheden. Door de jaren heen is het ontwerp van de Explorer gelijk gebleven aan het oorspronkelijke design. De Rolex Explorer straalt eenvoud, betrouwbaarheid en robuustheid uit. Bent u op zoek naar een Explorer? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Contact

Wilt u meer informatie over de Rolex modellen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 020-6225993, u kunt er ook voor kiezen om ons te mailen: info@hphorlogerie.nl. Natuurlijk bent u ook altijd welkom bij onze vestiging in Amsterdam. Adres: Elandsgracht 38, 1016 TW Amsterdam. Wilt u niets missen van onze nieuwste horloges? Zorg er dan voor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.

 

Rolex Submariner