audemars piguet

Audemars Piguet

Denkt u eraan om een Audemars Piguet aan te schaffen? AP horloges behoren tot de top van de high end horloges. Qua aanbod is er niet veel veranderd bij AP, het aanbod is namelijk beperkt net zoals vroeger. Momenteel heeft u de keuze uit de Royal Oak, Royal Oak Offshore, Royal Oak Concept, Jules Audemars, Haute Joaillerie, Millenary en Classique. Wilt u voorzien worden van professioneel en vrijblijvend advies bij het aanschaffen van een AP? Neem dan contact met ons op. 

Royal Oak – Audemars Piguet

Wanneer u denkt aan AP, dan denkt u aan de Royal Oak. Dit model van AP is misschien wel bekender dan het merk zelf. De Royal Oak is wereldwijd bekend geworden door het unieke ontwerp. Dit model is namelijk direct te herkennen aan de iconische hoekige kast met opvallende schroeven. Het ontwerp is dan ook gekopieerd door verschillende horlogemerken, zelfs de high end horlogemerken hebben dit model nagemaakt. 

Exclusieve materialen

Audemars Piguet onderscheid zich van de overige high end horlogemerken, door te werken met exclusieve materialen. Het gebruik van exclusieve materialen is ook terug te zien in de vintage horloges van AP. Na al die jaren zijn de horloges van Audemars Piguet nog steeds in zeer goede staat. Zo gebruikt AP soms keramiek in plaats van roestvrij staal. 

Waarom een Audemars Piguet aanschaffen?

Stelt u hoge eisen op verschillende gebieden bij het aanschaffen van een horloge? Dan raden wij u zeker aan om een AP te overwegen. AP blinkt uit op verschillende gebieden bij het produceren van een horloge. Kwalitatief gezien zijn de AP horloges wel het neusje van de zalm op het gebied van high end horloges. AP werkt namelijk enkel met de beste materialen en veel van deze onderdelen worden ook nog eens met de hand gemaakt.

Naast de horloges, produceert AP ook armbanden. Een van deze armbanden is de Audemars Piguet Offshore Bracelet. Wilt u meer informatie over deze armband of over het aanschaffen van een AP horloge? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wilt u meer informatie over AP? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 020-6225993, u kunt er ook voor kiezen om ons te mailen: info@hphorlogerie.nl. Natuurlijk bent u ook altijd welkom bij onze vestiging in Amsterdam. Adres: Elandsgracht 38, 1016 TW Amsterdam. Blijf op de hoogte van ons assortiment, volg ons op Facebook en Instagram.

 

 

Audemars Piguet