Horloge verkopen

Uw horloge verkopen? Wij kunnen binnen 1 dag een waarde indicatie geven van uw horloge. Wanneer u erover nadenkt om uw horloge te verkopen, is het belangrijk om na te gaan of het bedrijf waar u de waarde indicatie laat verrichten, gespecialiseerd is in horloges. Zo bent u er zeker van dat u een eerlijke prijs krijgt voor uw horloge.

Wat voor soort horloges kopen wij in? Bij HP Horlogerie, kopen en verkopen wij enkel de high end horloges. Zo kunt u bij ons terecht voor het verkopen of kopen van Rolex, Cartier, Patek Philippe, Breitling en nog veel meer horloges.

Horloge verkopen Amsterdam

Bij HP Horlogerie zijn wij al jaren gespecialiseerd in het inkopen en verkopen van high end horloges. Wanneer u uw horloge wilt verkopen in Amsterdam, kunt u vandaag nog langs komen bij ons op de zaak. Wij kunnen binnen enkele minuten een indicatie geven voor uw horloge. 

Wanneer u uw horloge wilt verkopen in Amsterdam, zal de prijs voor ieder horloge anders zijn. De waarde van uw horloge hangt af van verschillende factoren. Zo moet u denken aan de status van uw horloge, is uw horloge ongedragen of is de staat zo goed als nieuw? Zijn de originele papieren en is de doos aanwezig? Verder gaan wij na of alle onderdelen van uw horloge origineel zijn en/of het een speciale editie is. 

Hoe meer u van de bovenstaande vragen met ‘’ja’’ kunt beantwoorden, des te hogere waarde u kunt verwachten voor uw horloge.

Horloge verkopen zonder certificaat

Vaak krijgen wij de vraag of het mogelijk is om een horloge te verkopen zonder certificaat. Bij HP Horlogerie kopen wij ook high end horloges in zonder certificaat, wij kunnen altijd een eerlijke prijs bieden voor uw horloge. Het komt namelijk vaker voor dat u na verloop van tijd de papieren kwijt raakt of per ongeluk weggooit. 
Wel vermelden wij er altijd bij dat de waarde van uw horloge lager zal uitvallen, aangezien de doos en de officiële papieren het horloge compleet maken.

Horloge verkopen online 

Bent u op zoek naar een speciale editie van een bepaald high end horloge? Bij HP Horlogerie kopen wij horloges in van overal ter wereld. Zo komt u bij ons ook speciale uitvoeringen van bepaalde horloges tegen. Om het u makkelijk te maken, hoeft u niet af te reizen naar Amsterdam om uw horloge te verkopen. U kunt namelijk uw horloge online verkopen aan ons. Hoe werkt het? U kunt hier het formulier invullen om uw horloge te verkopen, vergeet niet om een foto te uploaden van uw horloge. Onze medewerkers zullen dan zsm contact met u opnemen om alle vervolgstappen te bespreken.

Contact

Wilt u meer informatie over het verkopen van uw horloge? Neem dan gerust contact met ons op.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op 020-6225993, u kunt er ook voor kiezen om ons te mailen: info@hphorlogerie.nl. Natuurlijk bent u ook altijd welkom bij onze vestiging in Amsterdam. Adres: Elandsgracht 38, 1016 TW Amsterdam. Volg ons ook op Facebook en Instagram om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste horloges.

 

Horloge verkopen