Omega

Omega 

Bent u op zoek naar een prestigieus horlogemerk? Dan raden wij u aan om eens de horloges van Omega te overwegen. Al sinds 1848 is er stevig gebouwd aan de reputatie. Zo werden de horloges door niemand minder dan John F. Kennedy gedragen en werd de Speedmaster zelfs gebruikt door NASA tijdens de eerste ruimte wandelingen. Deze horloges zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben dan ook een prachtige historie. Dit is ook terug te zien aan de prijzen van de horloges, de prijs van de horloges begint vaak vanaf enkele duizenden euro’s.

Heeft u interesse in een Omega horloge? Bekijk dan eens onze Omega Constellation Lady. Bent u op zoek naar een ander model? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom een Omega horloge kopen?

Het merk heeft haar naam voornamelijk te danken aan de hoge kwaliteit van deze horloges. Nadat NASA het horloge heeft gebruikt tijdens de eerste ruimtewandeling, heeft het merk bewezen dat hun horloges ondanks extreme omstandigheden, in takt blijven. 

Overweegt u een horloge van dit merk aan te schaffen? Wij hebben hieronder enkele voordelen van dit merk op een rijtje gezet:

Kwaliteit
Het merk heeft bewezen dat de horloges onder extreme omstandigheden presteren.

Goede investering
Wanneer u een Omega horloge aanschaft, bent u er zeker van dat deze zijn waarde niet zal verliezen. De horloges zijn zeer waardevast.

Historie
Achter het merk schuilt een prachtige historie, wie zou er dan geen onderdeel van willen uitmaken?

Omega Seamaster – Speedmaster

Enkele gewilde modellen van dit merk zijn de Seamaster en de Speedmaster. De Seamaster wordt nog steeds geproduceerd. 

Het model werd destijds ontworpen voor de Britse Navy, aangezien dit model tegen druk kon onder water. De Speedmaster werd daarentegen ontworpen voor NASA. Achter beide modellen schuilt dus een uniek verhaal. Heeft u vragen over een ander model of bent u nog op zoek naar een specifiek model? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 020-6225993, u kunt er ook voor kiezen om ons te mailen: info@hphorlogerie.nl. Natuurlijk bent u ook altijd welkom bij onze vestiging in Amsterdam. Adres: Elandsgracht 38, 1016 TW Amsterdam. Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van ons assortiment. 

 

Omega