Patek Philippe

Patek Philippe

Een van de meest exclusieve horlogemerken ter wereld is wel de Patek Philippe.
PP produceert niet veel horloges, maar focust op kwaliteit. Door het beperkte aanbod van PP, worden de horloges dan ook voor grote bedragen verkocht. 

Het aanschaffen van een PP kent dan ook vele voordelen. PP staat namelijk bekend om de expertise, kwaliteit, zeldzaamheid, hand-vakmanschap en de investeringswaarde. Wilt u een PP aanschaffen? Neem dan contact met ons op om u te voorzien van professioneel en vrijblijvend advies. Momenteel hebben wij de Patek Philippe Calatrava Vintage op voorraad.

Patek Philippe Nautilus

PP heeft een beperkt assortiment, een van de horloges in het assortiment van PP is de Nautilus. De Nautilus is een van de beroemdste horloges ter wereld. Dit model bestaat al meer dan 40 jaar, de gewildheid heeft het horloge te danken aan het tijdloze design. 

Bent u op zoek naar een ouder model van de Nautilus? Afhankelijk van de status en leeftijd, variëren de prijzen van de Nautilus tussen de 20.000-50.000 euro. Wanneer u kiest voor een actueel model, variëren de prijzen tussen de 40.000-60.000 euro. 

Wilt u een Nautilus aanschaffen? Neem dan contact met ons op.

Waarom een Patek Philippe aanschaffen?

Het aanschaffen van een PP, kent vele voordelen. Wij hebben een aantal voordelen voor u op een rijtje gezet.

  • Expertise

Sinds het ontstaan van PP, zijn de technieken die worden gebruikt om een PP te maken, van zeer hoog niveau geweest. 

  • Kwaliteit

Om ervoor te zorgen dat de horloges van PP goed blijven functioneren, worden er enkel materialen gebruikt van de hoogste kwaliteit. Dit geldt dus van schroeven tot de wijzerplaat. 

  • Zeldzaamheid

PP horloges zijn erg zeldzaam. Dit komt omdat het aanbod beperkt is. Het maken van een PP duurt ongeveer 9 maanden. Wanneer een complexer model wordt gemaakt, kan dit tot wel twee jaar duren.

  • Vakmanschap

PP produceert haar horloges niet op grote schaal. Dit komt omdat ieder horloge met de hand wordt afgewerkt. Dit is erg uniek en voegt wat bijzonders toe aan de horloges van PP.

  • Waarde

Alle bovenstaande punten zorgen er dan ook voor dat de horloges, de waarde behouden. Investeerders zijn dan ook maar al te gek op de horloges van PP.

Contact

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 020-6225993, u kunt er ook voor kiezen om ons te mailen: info@hphorlogerie.nl. Natuurlijk bent u ook altijd welkom bij onze vestiging in Amsterdam. Adres: Elandsgracht 38, 1016 TW Amsterdam. Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwste horloges? Volg ons dan op Facebook en Instagram.

 

Patek Philippe