Rolex kopen

Wilt u een Rolex Kopen? Bij HP Horlogerie bent u aan het juiste adres. Bij HP Horlogerie zijn wij gespecialiseerd in verschillende horlogemerken, zo ook in Rolex horloges. U kunt verschillende Rolex horloges kopen bij ons zoals de Rolex Air-King, Rolex Date, Rolex Datejust en nog veel meer Rolex horloges. Bij HP Horlogerie streven wij naar de beste klantenservice. Zo hebben wij verschillende klanten van overal ter wereld, wanneer u een Rolex wilt kopen bij ons kunt u er ook voor kiezen om het horloge online te bestellen. Heeft u professioneel advies nodig over het kopen van een Rolex? Neem dan gerust contact met ons op.

Rolex verkopen

Wilt u een Rolex verkopen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. HP Horlogerie is de expert op het gebied van verschillende horlogemerken. U kunt dus niet alleen een Rolex kopen bij HP Horlogerie, maar ook een Rolex verkopen. Hoe gaat het in zijn werking? Allereerst kunt u contact met ons opnemen of gerust langskomen bij onze vestiging in Amsterdam. Wij kunnen ter plaatse de waarde van uw Rolex bepalen, zo weet u direct wat u kunt verwachten. 

Wanneer u uw Rolex wilt verkopen, hangt de waarde af van de huidige status van uw Rolex. Zo gaan wij zorgvuldig na of de Rolex in goede staat verkeerd. Ook speelt de uniekheid van de Rolex een rol. Is uw Rolex zeldzaam en lastig te verkrijgen, dan is deze natuurlijk meer waard. Wilt u vandaag nog uw Rolex verkopen? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Waarom kiezen voor HP Horlogerie? – Rolex Kopen

HP Horlogerie is al jaren gespecialiseerd in high end horlogemerken. Zo kunt u bij ons terecht voor Rolex, Breitling, Cartier, Bulgari en nog veel meer high end horlogemerken. Bij ons draait alles om het bieden van de beste service en eerlijke prijzen. Zo voorzien onze medewerkers u gratis van professioneel advies bij het kopen en/of verkopen van een horloge. 

Wilt u een horloge bij ons aanschaffen, maar heeft u geen tijd om langs te komen in onze vestiging? Dan kunt u gerust uw horloge online bij ons bestellen. Binnen 3 werkdagen leveren wij uw horloge. Daarnaast is HP Horlogerie een gecertificeerde horlogehandelaar. U vindt ons aanbod dan ook terug op de website van Chrono24

Contact

Wilt u meer informatie over het verkopen van uw Rolex of het kopen van een Rolex? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 020-6225993, u kunt er ook voor kiezen om ons te mailen: info@hphorlogerie.nl. Natuurlijk bent u ook altijd welkom bij onze vestiging in Amsterdam. Adres: Elandsgracht 38, 1016 TW Amsterdam.

 

 

Rolex kopen en verkopen